KEBAB KING STAR SOCHACZEW

KEBAB KING STAR SOCHACZEW Kebab King Star Sochaczew

order food online

Recentreview


4 stars out of 395 reviews

All reviews come from Pyszne.pl customers who've ordered from Kebab King Star Sochaczew. Want to know more? Find out more.

6 Jul 2022 at 14:47 Szybka dostawa, ale mięso w środku tragedia...
4 Jul 2022 at 2:11 Kebab to tak naprawdę więcej surówek i ciasta niż mięsa . Sosy średnie . Jakość spadła na dno , a było tak dobrze
18 Jun 2022 at 23:01 Zamówiłam talerz zawsze było tego mięsa dużo a dziś to chyba 2 letnie dziecko by się nie najadlo jakaś kpina
12 Jun 2022 at 19:02 Jak zawsze wszystko ok ;)
5 Jun 2022 at 20:24 Wszystko ok
3 Jun 2022 at 7:14 Polecam
31 May 2022 at 16:40 Talerz King Star Special był bardzo dobry, dostawa tym razem w 30 minut, polecam.
30 May 2022 at 21:21 Jedzenie przepyszne,dostawa expresowa. Dawno nie jedliśmy tak dobrego kebaba no i ten sosik miodzio
29 May 2022 at 22:39 Nie polecam. Dostawca miał pretensje z powodu zamówienia, które złożone zostało zbyt późno oraz zażyczył sobie doplaty, pomimo z góry opłaconego zamówienia.
13 May 2022 at 12:19 Kebab box XL w ogóle nie przypominał rozmiarem XL! Był mega mały i co za tym idzie rozmiar XL jest tylko od wyciągania kasy za większe danie. Duże rozczarowanie.
12 May 2022 at 14:46 Smak w porządku. Bardzo duże porcje!
2 May 2022 at 23:21 Półgodzinne opóźnienie dostawy skutkowało tym , że jedzenie dotarło lekko ciepłe…